Volledig in eigen beheer

Aardappelen van Akkerhof

Sinds 1990 zijn wij gepassioneerde aardappeltelers op de vruchtbare Limburgse lossgrond. Wat begon als een bescheiden teelt voor lokale verkoop aan huis, is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf dat ook levert aan andere winkeliers, groothandels en retailers. Onze unieke kracht ligt in de directe verkoop aan de klant, waarbij we onze eigen ervaring integreren in het gehele teeltproces.

Vrijblijvend contact opnemen

Aardappelen van Akkerhof Afbeelding rand

Aardappels van onderscheidende kwaliteit

Onze toewijding aan onderscheidende kwaliteit is merkbaar in elke fase van het proces, van planten tot oogsten en opslag. Het volledige proces is in eigen beheer op de boerderij. Hierdoor kunnen we maximale controle over de kwaliteit behouden. Wat ons echt onderscheidt, is onze teelt van vroege aardappels, met de hand geraapt in de eerste oogstweken. Schilbeschadigingen zijn daardoor minimaal, wat leidt tot maximale houdbaarheid. Onze kringloopvisie, waarbij we onze aardappels bemesten met vaste stromest, leidt tot een uitzonderlijke en onderscheidende smaak en kwaliteit.

Verpakkingen

Bij Akkerhof gaan we verder dan alleen aardappels telen, we sorteren en verpakken ook in eigen beheer. Onze aardappelen zijn verkrijgbaar in handige verpakkingen van 2,5 kg en 5 kg zakken, evenals in 12,5 kg netzakken. Voor grotere hoeveelheden bieden wij ook losse leveringen in 20 kg kratten aan. Maatsorteringen variëren afhankelijk van het groeiseizoen en het specifieke ras.

De rassen

Ontdek ons uitgebreide assortiment aardappelrassen die we met zorg telen. Of je nu een winkelier of zelfstandig detaillist bent en interesse hebt om onze aardappels te verkopen, wij bieden diverse rassen aan die passen bij verschillende smaakvoorkeuren. Neem voor meer informatie en leveringsvoorwaarden gerust contact met ons op.

Overzicht rassen aardappelen

Ervaar de authentieke smaak van Limburgse aardappelen direct van de boer. Kies voor kwaliteit, kies voor Akkerhof.

Heb je vragen of wil je in gesprek met ons?

Neem contact op

Teelt van granen

Sinds 2010 hebben we ons met onze akkerbouw steeds meer gericht op de teelt van granen. Door de bouw van onze eigen graanloods en de investering in geavanceerde oogstmachines hebben we nu volledige controle over het gehele proces, van zaaien tot oogsten en opslag.

In onze graanloods, met een graancapaciteit van 800 ton, bewaren en conditioneren we granen die bestemd zijn voor de vrije markt. Deze capaciteit stelt ons in staat tot flexibele en snelle verkoop, waardoor we optimaal kunnen inspelen op de vraag vanuit de markt. Onze teelt van granen omvat voornamelijk tarwe, gerst en triticale. Bovendien malen we een klein deel van de opbrengst zelf tot eigen veevoer, wat getuigt van onze duurzame en circulaire benadering.

Vrijblijvend contact opnemen

Granen teelt door Akkerhof Akkerhof brengt de boerderij dichterbij
Ontdek alle mogelijkheden

Granen kopen bij Akkerhof

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige granen voor de vrije markt? Dan ben je bij Akkerhof aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en onze leveringsvoorwaarden. Onze eigen rondepakkenpers stelt ons in staat grote ronde strobalen te persen, perfect voor diverse toepassingen. Daarnaast beschikken we over een kleine strobalenpers voor pakken van ongeveer 10 kg. Wij staan open voor overleg en verkopen ook andere maten stro, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Wil je stro of hooi kopen voor paarden of koeien? Ontdek de kwaliteit van ons stro en hooi, geschikt voor diverse dieren. Voor meer informatie en onze leveringsvoorwaarden, neem contact met ons op. 

Growing is (y)our business

Graszaad van de boer

De teelt van graszaad sluit naadloos aan bij onze visie van kringlooplandbouw, waarbij we streven naar duurzaamheid en het optimaliseren van elke fase van het proces. Net als bij onze andere gewassen hebben wij de volledige controle, van zaaien tot oogsten, binnen onze eigen bedrijfsvoering. Met ons eigen machinepark maaien en dorsen we het graszaad, waarna we het drogen. Na de zaadoogst benutten we de percelen nog voor enkele snedes hooi en kuil, waarna ze geschikt worden gemaakt voor beweiding door onze koeien. Het resulterende graszaadhooi is wat grover van structuur, wat het perfect geschikt maakt voor paarden en vleeskoeien.

In eigen beheer beschikken we over een rond pers-wikkelcombinatie voor het persen van hooi of kuil in ronde  balen. Daarnaast beschikken we over een kleine pakkenpers, waarmee we hooibaaltjes kunnen persen van ongeveer 10 kg. Handzaam en compact. Wil je hooi- of strobalen kopen? Ontdek de kwaliteit van ons graszaadhooi en andere producten. Neem voor meer informatie en onze leveringsvoorwaarden gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Blijf op de hoogte Volg ons op instagram
Neem contact op
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Aan het laden...