Duurzame landbouw en de beste kwaliteit

Akkerhof, boerderij in Vaals

Boerenpassie en familietraditie komen samen bij Akkerhof in Vaals om jou de meest verse en hoogwaardige producten te bieden. Als een echt familiebedrijf, streven wij al zeven generaties lang naar perfectie om jou de beste aardappelen, de meest verse groenten, het lekkerste vlees en het meest gezonde fruit aan te kunnen bieden. Wij zijn dé boer in de buurt waar jij op kunt rekenen voor jouw dagelijkse voeding.

Op onze boerderij staat duurzame landbouw centraal. Het is onze drijfveer om niet alleen voor jou, maar ook voor toekomstige generaties te zorgen. Op onze boerderij houden wij 80 runderen en 25 schapen. Daarnaast telen we granen, graszaad, eiwitgewassen en aardappels. Een kringloopsysteem is voor ons vanzelfsprekend: de mest van onze koeien gaat naar de akkers als natuurlijke bemesting en reststromen, zoals kromme aardappels, vinden een tweede leven als voer voor ons vee. Bovendien kun jij rechtstreeks van de boerderij genieten van ons heerlijke vlees en onze smaakvolle aardappels in onze boerderijwinkel

Aardappelen van boerderij Akkerhof
Een korte samenvatting

Akkerhof in cijfers

0 jaar ervaring
0 koeien
0 hectare land
0 producten
Voor de agrarisch handelaar of winkelier

Verse producten van de boer

Op onze boerderij in Limburg bieden wij niet alleen heerlijke producten aan voor bezoekers van onze winkel, maar ook voor retailers en zelfstandige winkeliers die streven naar kwaliteit en authenticiteit in hun assortiment. Als jij een handelaar bent in agrarische producten zoals graszaad, tarwe, gerst, eiwitgewassen of rundvee (veehouderij), gaan we graag met je in gesprek. Wij willen samen met jou ontdekken wat Akkerhof voor jou kan betekenen en hoe we jouw bedrijf kunnen voorzien van de beste producten rechtstreeks van de boer. Onze eigen teelt aardappels worden ook verpakt en aangeboden voor verschillende winkels en supermarkten. Bekijk de pagina akkerbouw voor meer informatie over ons specifieke aanbod en de mogelijkheden voor verkoop in jouw winkel. Bij Akkerhof zijn we bovendien voortdurend op zoek naar beschikbare landbouwgrond om onze missie van kringlooplandbouw voort te kunnen zetten. 

Wil je meer weten over ons aanbod voor retailers, heb je beschikbare landbouwgrond of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ontdek de voordelen van samenwerken met de boer in de buurt en ervaar de pure kwaliteit van Akkerhof, boerderij in Limburg.

Contact opnemen

Boerderij Akkerhof Afbeelding rand
Ontdek de voordelen

Eten rechtstreeks van de boerderij

Bij Akkerhof in Vaals geloven we sterk in de voordelen van rechtstreeks eten van de boerderij. Onze producten brengen een unieke ervaring naar jouw tafel, en hier zijn enkele redenen waarom:

  • Versheid is onze troef: Onze producten zijn vaak verser, met minder tijd tussen het land en jouw keuken. Letterlijk vers van het land en dat zie je en proef je. Daarnaast zorgt deze versheid ervoor dat de voedingswaarde optimaal behouden blijft.
  • Kwaliteit staat voorop: Op onze boerderij leggen we een sterke nadruk op kwaliteit. Zo worden onze vroege aardappels met de hand geoogst, wat resulteert in een betere schilkwaliteit en een langere houdbaarheid. 
  • Lokaal en seizoensgebonden: Als lokale boerderij adviseren we je graag over welke producten écht van het seizoen zijn. Door lokaal bij de boer te kopen, stimuleer je niet alleen de lokale economie maar draag je ook bij aan de duurzaamheid van onze samenleving. Boerderij Akkerhof is al generaties lang verankerd als boerderij in Limburg.
  • Transparantie en traceerbaarheid: Kom je onze hof op rijden, dan zie je meteen waar je eten vandaan komt. Wij streven naar volledige transparantie en traceerbaarheid, zodat je precies weet wat je op je bord hebt en waar het vandaan komt.
  • Verbinding met de bron: In vroegere tijden zochten mensen zelf hun voedsel op het land. Door rechtstreeks bij de boer in de buurt te kopen, breng je bewust diezelfde aandacht naar jezelf. Maak verbinding met de bron en ervaar de authentieke relatie tussen voedsel en land.
  • Gunstige prijs: Onze eigen geteelde producten koop je tegen een scherpe prijs in, zonder tussenpersonen die de kosten verhogen. Zo geniet je van kwaliteit zonder extra kosten.

Wil je meer weten over onze producten of onze manier van boeren? Aarzel niet en stel ons een vraag. Ontdek de voordelen van verse producten van de boer. Lokale kwaliteit, altijd dichtbij.

Growing is (y)our business

Lokaal kopen bij de boer in de buurt

Als de boer in de buurt, nodigen wij je uit om lokaal bij de boer te kopen en de authentieke smaak van Limburg te ontdekken. Akkerhof staat garant voor versheid, kwaliteit en duurzaamheid, rechtstreeks van het land naar jouw tafel. Ben jij een streekboer, een zelfstandige winkelier of een agrarisch handelaar? Laten we samenwerken en ontdek hoe Akkerhof jouw assortiment kan verrijken. Wil je genieten van onze verse producten? Koop rechtstreeks van de boerderij in onze boerderijwinkel. Zo proef je de passie en zorg die we in elk product stoppen.

Boerderijwinkel bezoeken
 

Boerderij winkel Akkerhof Afbeelding rand
Blijf op de hoogte Volg ons op instagram
Neem contact op
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Aan het laden...