Gezond in onze Geluksfabriek

Boerderijwinkel Akkerhof

Geluksfabriek, dat is hoe wij onze boerderijwinkel in Limburg noemen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het eten van acht stuks groenten en fruit per dag je gelukkiger maakt. Dit komt omdat groenten en fruit de aanmaak van de 4 gelukshormonen stimuleren. In onze boerderijwinkel stimuleren wij de aanmaak van de vier gelukshormonen door verkoop van verse, lokale producten. Een bezoek aan onze winkel is dus niet alleen goed voor jouw smaakpapillen maar zet ook jouw eigen geluksfabriek in werking. Het is onze missie om meer bewustzijn te creëren over goede voeding voor een gezond en gelukkig leven. Meer hierover vind je onder Academy

In onze groene omgeving vind je niet alleen verse groenten en fruit, maar ook een aanvullend assortiment met bijvoorbeeld kerstpakketten en cadeaus dat jouw bezoek aan onze boerderijwinkel transformeert in een echt uitstapje. Boerderijwinkel Akkerhof Vaals nodigt je uit om te genieten van het beste dat Limburg te bieden heeft, ondersteund door onze visie op gezondheid en geluk.

Bezoek onze Geluksfabriek

Boerderijwinkel van Akkerhof Afbeelding rand
Gezond én lekker!

Kopen bij de boer: ontdek het assortiment

Waar je ooit alleen aardappelen rechtstreeks van de boer kon kopen bij Akkerhof, is ons assortiment inmiddels uitgebreid tot zo’n 80 soorten groenten en wel 100 soorten fruit. Stap onze boerderijwinkel in Limburg binnen en laat je verrassen door de veelzijdigheid van ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar de perfecte aardappel, verse groenten en fruit, de lekkerste salades, huisgemaakte soepen of kant-en-klaar vlees; bij Akkerhof vind je het allemaal onder één dak. Een greep uit ons assortiment:

 • Aardappels
 • Verse groenten en fruit
 • Salades
 • Soepen, stamppotten en kant-en klaar vlees
 • Zuivel en kaas
 • Eieren
 • Rundvlees en lamsvlees van eigen bedrijf (vriesvers)
 • Duurzame kip en varkensvlees uit de regio
 • Brood en gebak
 • Boerderij-ijs
 • Streekproducten, waaronder jam, sap, honing en stroop

Naast producten van onze eigen boerderij, halen wij zoveel mogelijk producten bij boeren uit de streek. Bij ons is lokaal kopen makkelijk en zelfs in de winter garanderen wij variatie op je tafel door dagvers aanvullende producten in te kopen bij groothandels en veilingen. Op de winkelvloer geven wij op meerdere manieren aan wat uit de streek komt, zodat jij gemakkelijk je keuzes kunt maken.

Bekijk het assortiment

Lokaal kopen bij de boer was nog nooit zo gemakkelijk

Ontdek het gemak van kopen bij onze boerenwinkel

Wij begrijpen dat het soms prettig is om snel een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. In onze saladebar vind je dan ook een ruim keus aan dagverse salades. Daarnaast werken wij nauw samen met Talent, een zorginstelling die mensen met een beperking een thuis biedt. In hun grootkeuken bereiden zij de meest heerlijke soepen, stamppotten en kant-en-klare vleessoorten. Hiermee creëren we niet alleen smaakvolle gerechten, maar ook kansen voor iedereen. Inclusiviteit sluit naadloos aan bij onze missie van duurzaam ondernemen. Als je op zoek bent naar een boerderijwinkel in de buurt, heten we je van harte welkom in onze winkel. Groenten en fruit kopen bij de boer was nog nooit zo eenvoudig en plezierig. Bij Boerenwinkel Akkerhof maken we van elke boodschap een bijzondere ervaring.

Volg boerderijwinkel Akkerhof op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, inspiratie en speciale aanbiedingen. 

Lokaal kopen bij boerenwinkel Akkerhof Afbeelding rand
Begroenten ~ (ww) Jouw boodschappenmandje vullen met heerlijke verse groenten en fruit onder het genot van een warme begroeting.

Bezoek onze boerderijwinkel in de buurt

Ben je benieuwd geworden naar het assortiment van onze winkel in Vaals? Breng een bezoek aan onze boerderijwinkel in de buurt. Stap binnen in een wereld waar versheid, lokale trots en een warm welkom samenkomen. In onze boerderijwinkel komt de Geluksfabriek tot leven. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan verse groenten, fruit, zuivel, vlees en andere streekproducten.

Wist je dat we ook werkfruit voor bedrijven verzorgen? 

Als je graag bij de boer koopt, ben je bij Akkerhof aan het juiste adres. Ons team staat klaar om je te begroenten in onze winkel en je te adviseren over de beste keuzes voor jou en je gezin. Lokaal kopen bij de boer is bij ons niet alleen een term, maar een manier van leven. Kies bewust, kies lokaal en ervaar de verbinding met de oorsprong van je voeding.

Boerderijwinkel bezoeken

Reviews

Wat onze klanten zeggen

We zijn al jarenlang bezig om onze klanten tevreden te houden. Of het nu klanten van onze boerderij zijn, of juist klant uit de winkel of mensen die iets leren via de academy. Lees hiernaast wat enkele van onze klanten te zeggen hebben.

Bekijk alle reviews

Asperges, Charlotte (kriel) en aardbeien gekocht. Uitstekende kwaliteit, zeer smaakvol. Wat een verschil met de supermarktkwaliteit die ons normaal in het westen wordt verkocht. We moesten er een stukje voor rijden (camping Eperheide) maar dat was de moeite meer dan waard.

Theo

"Altijd vriendelijk en vrolijk. Mooi assortiment groente, fruit en vlees. Het ene moment kom ik er wat vaker dan het andere moment maar wat ik koop is altijd lekker!"

Nanda Vanhommerig

" Wat een Top winkel met heerlijke producten de lever was zo mals en smaakvol de salades je weet niet welke je moet kiezen vandaag de witte wjn gekocht maar die gaat mee naar huis vrijdag . Wij staan al 14 dagen op de camping naast de koeien die onze buren zijn . Komen deze week nog een paar keer aan!" 

Maaike Pellegrom

Wat een heerlijke plek! Ruim assortiment aan groenten, aardappelen fruit, en daarnaast ook andere streekproducten in de koeling zoals verschillende soorten kaas, geitenyoghurt, vlees en chocolademousse. Ook de gemengde fruittas is aan te bevelen. Zeer vriendelijk personeel!

Charlotte Wagenaar

"Ik was er voor het eerst vandaag. Zeer onder de indruk. Ziet er goed verzorgd en zeer vers uit. Bramen enzo meegenomen maar ja ik moet morgen terug. Ze zijn op evenals de kersen. Wat een vondst. Ik zag dat ze ook vlees en salades verkopen dus ik ga alles proberen. De prijzen zijn ook beter dan de supermarkt."

Paula Kamps

"Twee weken geleden voor het eerst hier wezen shoppen. Ik erger me eraan dat we hier niet eerder zijn gekomen, ook al zijn we waarschijnlijk al 100 keer voorbijgereden.
Groenten, fruit, eieren, vlees, kaas en kleine cadeautjes, allemaal aanwezig en van goede kwaliteit. Daarnaast zeer vriendelijk en klantgericht personeel.
We hebben onze nieuwe winkel gevonden om groenten etc. te kopen."

Rudolf Peters
Blijf op de hoogte Volg ons op instagram
Neem contact op
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Aan het laden...