De reviews

Wat onze klanten vinden

Wij verwelkomen al jarenlang klanten in onze winkel, op onze boerderij en via de academy. Benieuwd wat deze klanten van ons vinden? Lees dan snel de reviews!

"Altijd vriendelijk en vrolijk. Mooi assortiment groente, fruit en vlees. Het ene moment kom ik er wat vaker dan het andere moment maar wat ik koop is altijd lekker!"

Nanda Vanhommerig

" Wat een Top winkel met heerlijke producten de lever was zo mals en smaakvol de salades je weet niet welke je moet kiezen vandaag de witte wjn gekocht maar die gaat mee naar huis vrijdag . Wij staan al 14 dagen op de camping naast de koeien die onze buren zijn . Komen deze week nog een paar keer aan!" 

Maaike Pellegrom

"Ik was er voor het eerst vandaag. Zeer onder de indruk. Ziet er goed verzorgd en zeer vers uit. Bramen enzo meegenomen maar ja ik moet morgen terug. Ze zijn op evenals de kersen. Wat een vondst. Ik zag dat ze ook vlees en salades verkopen dus ik ga alles proberen. De prijzen zijn ook beter dan de supermarkt."

Paula Kamps

Wat een heerlijke plek! Ruim assortiment aan groenten, aardappelen fruit, en daarnaast ook andere streekproducten in de koeling zoals verschillende soorten kaas, geitenyoghurt, vlees en chocolademousse. Ook de gemengde fruittas is aan te bevelen. Zeer vriendelijk personeel!

Charlotte Wagenaar

"Twee weken geleden voor het eerst hier wezen shoppen. Ik erger me eraan dat we hier niet eerder zijn gekomen, ook al zijn we waarschijnlijk al 100 keer voorbijgereden.
Groenten, fruit, eieren, vlees, kaas en kleine cadeautjes, allemaal aanwezig en van goede kwaliteit. Daarnaast zeer vriendelijk en klantgericht personeel.
We hebben onze nieuwe winkel gevonden om groenten etc. te kopen."

Rudolf Peters

Asperges, Charlotte (kriel) en aardbeien gekocht. Uitstekende kwaliteit, zeer smaakvol. Wat een verschil met de supermarktkwaliteit die ons normaal in het westen wordt verkocht. We moesten er een stukje voor rijden (camping Eperheide) maar dat was de moeite meer dan waard.

Theo
Neem contact op
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Aan het laden...