Met zorg geselecteerd

Gezond en vers fruit op het werk

Als bedrijf wil je graag dat je werknemers in optimale gezondheid  je de wens dat je team in optimale gezondheid verkeert. Dit zorgt niet alleen voor effectiviteit in de uitvoering van hun werk, maar het heeft ook een positieve invloed op de algehele productiviteit en de sfeer binnen het bedrijf. Een goede manier om actief bij te dragen aan het welzijn van je werknemers is door wekelijks te zorgen voor gezond en vers fruit op het werk. Akkerhof, jouw vertrouwde bron voor lekker fruit van de beste kwaliteit, maakt dit mogelijk.

Ons werkfruit wordt met zorg geselecteerd en rechtstreeks van onze boerderij naar jouw bedrijf gebracht. Wil je jouw personeel verwennen en tegelijkertijd bijdragen aan een gezonde werkomgeving? Zorg er dan voor dat elke dag een assortiment heerlijk fruit op kantoor klaarstaat. Investeren in de gezondheid van je werknemers was nog nooit zo eenvoudig en smakelijk!

Vrijblijvend contact opnemen

Werkfruit van Akkerhof Afbeelding rand

Waarom kiezen voor werkfruit van Akkerhof?

Bij Akkerhof geloven we in het leveren van meer dan alleen fruit; we creëren een ervaring die de smaakpapillen verwent en de vitaliteit van jouw bedrijf versterkt. Ontdek waarom ons werkfruit uniek is en waarom steeds meer bedrijven voor Akkerhof kiezen.

 • Versheid gegarandeerd: Ons fruit wordt zorgvuldig geselecteerd en rechtstreeks van onze boerderij naar jouw bedrijf gebracht, waardoor we de hoogste versheid en kwaliteit kunnen waarborgen.
 • Lokaal geteeld: Wanneer je voor ons werkfruit kiest, maak je niet alleen een keuze voor gezondheid op de werkvloer, maar ook voor lokale landbouw en duurzaamheid. Het is een perfecte toevoeging aan jouw streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 • Variatie in assortiment: Bij Akkerhof houden we van kleur en variatie. Ons assortiment bestaat uit een diverse selectie seizoensgebonden fruit, aangevuld met exotische smaken. Ons motto is "Eet veel kleur," en dat zie je terug in de vrolijke mandjes vol met heerlijke vruchten. 
 • Flexibele leveringen: Omdat elk bedrijf uniek is, begrijpen we dat flexibiliteit essentieel is. Daarom bieden wij flexibele leveringsschema's en passen we ons aan jouw specifieke behoeften aan. Wij nemen de zorgen over leveringen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – het laten bloeien van jouw bedrijf. 

Bekijk ons assortiment

Zó werkt het

Werkfruit door Akkerhof

Bij Akkerhof maken we werkfruit eenvoudig, persoonlijk en afgestemd op jouw bedrijf. We hebben een eenvoudig en flexibel proces ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je het beste uit onze service haalt.

 1. Contact opnemen:
  Dat kan telefonisch, per mail of door ons contactformulier in te vullen. Je kunt ook een bezoek brengen aan onze boerderijwinkel.
 2. We bespreken de mogelijkheden:
  Eenmaal in contact bespreken we graag de mogelijkheden die passen bij de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar wekelijkse leveringen of een meer flexibel schema, wij passen ons aan jouw agenda aan.
 3. Samen bepalen we de fruitsoorten voor jouw bedrijf:
  Wij geloven in maatwerk. Samen bepalen we welke fruitsoorten het beste passen bij de smaakvoorkeuren en behoeften van jouw team. Of het nu gaat om een mix van lokale favorieten of exotische smaken, ons assortiment biedt volop keuze.
 4. Wij leveren het fruit één of meerdere keren per week:
  Flexibiliteit staat centraal in onze werkwijze. Na de selectie leveren wij het verse fruit rechtstreeks aan jouw deur, één of meerdere keren per week, op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Als je de voorkeur geeft aan een persoonlijk bezoek, ben je ook van harte welkom in onze boerderijwinkel om jouw bestelling op te halen.

Contact opnemen

Fruit van Akkerhof Afbeelding rand
Een korte samenvatting

Akkerhof in cijfers

0 jaar ervaring
0 koeien
0 hectare land
0 producten
Voordelig voor werknemers én werkgevers

Ontdek de voordelen van werkfruit

Door te kiezen voor ons verse fruit op kantoor, investeer je in de gezondheid van je team en leg je de basis voor een bloeiende werkomgeving. De ervaring leert dat regelmatig werkfruit op kantoor bedrijfsmatige voordelen oplevert. Allereerst merk je een toename in productiviteit, doordat de gezonde en voedzame vruchten je team voorzien van de benodigde energie en voedingsstoffen. Een positieve werksfeer wordt gestimuleerd door het delen van gezonde tussendoortjes.

Bovendien is werkfruit fiscaal aftrekbaar. Volgens de Belastingdienst wordt het aanbieden van werkfruit beschouwd als een waardevolle bijdrage aan een gezonde levensstijl voor je personeel. Daardoor zijn de kosten volledig fiscaal aftrekbaar, evenals de BTW. Voor jou als werkgever kan deze gezonde blijk van waardering naar je personeel dus een echte win-win opleveren. 

Fruit op het werk? Ontdek de mogelijkheden

Ontdek de mogelijkheden van ons uitgebreide assortiment aan gezonde en smaakvolle vruchten, zorgvuldig geselecteerd op onze boerderij in de regio Vaals.

Of je nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar dagelijkse leveringen of een grotere onderneming die flexibele opties nodig heeft, Akkerhof biedt op maat gemaakte oplossingen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Wij streven naar versheid, kwaliteit en duurzaamheid en onze toewijding aan lokale landbouw maakt het aanbieden van werkfruit niet alleen goed voor je bedrijf, maar ook voor de gemeenschap. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij samen een gezond en smaakvol partnerschap kunnen creëren. 

Vrijblijvend contact opnemen

Blijf op de hoogte Volg ons op instagram
Neem contact op
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Aan het laden...